Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


valentin napi idézetek


Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot.

Mindig van másnap, és az élet lehetőséget ad nekünk arra, hogy jóvátegyük a dolgokat, de ha tévedek, és csak a mai nap van nekünk, szeretném elmondani neked, mennyire szeretlek, és hogy sosem felejtelek el.

Nem akartam beléd szeretni, és nem hiszem, hogy Te is akartad volna. De amikor találkoztunk, mindketten éreztük, hogy nem tudunk tenni semmit az ellen, ami velünk történik. Egymásba szerettünk, minden különbözőségünk ellenére, és ezzel valami ritka és gyönyörű jött létre. Az én számomra az ilyen szerelem egyszer adatik meg az életben, ezért vésődött minden pillanata egyformán az emlékezetembe, s ezért nem feledem soha egyetlen másodpercét sem...

Mindegy, hol vagy és mikor látlak. Ha életemben csak egyszer, akkor is szeretlek. Nem kell veled élnem, nem kell naponta látni, érinteni, ölelni, simogatni téged. Elég, ha megpillantlak a vonatablakban. Vagy még annyi se kell. Csak tudni, hogy vagy.

Lehet, hogy túl korai, lehet, hogy túl késő, de most én is ki akarom mondani, ahogy te is kimondtad: szeretlek. Nem muszáj elhinned, lehet, hogy butaság, és az is lehet, hogy csak képzelődöm.

Nekem van életem, csak helyet csináltam benne neked!

Szebb a világ, amióta tudom, hogy te is benne vagy.
Az az ember, akit bennem szeretsz, természetesen jobb nálam: én nem olyan vagyok. De te szeress, és én majd igyekszem, hogy jobb legyek önmagamnál.

Nekem te vagy az életem. Te vagy az egyetlen dolog az életemben, aminek az elvesztése fájdalmat okozna.

Mindennap azt hiszem, máris fokozhatatlanul szeretlek. És másnap mindig arra ébredek, hogy több vagy nekem, mint tegnap.
    
Te sokkal fontosabb vagy nekem, mint bármi más a világon. És te nekem adtad saját magadat. Ez sokkal több, mint amit megérdemlek, és ha ezen kívül is kapok tőled bármit, az csak még jobban felborítja az egyensúlyt kettőnk között.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Doxycycline Shop Leslamb

(Leslamb, 2019.10.29 19:57)

Propecia Steroids <a href=http://xbmeds.com></a> Amoxicillin And Lovenox Como Utilizar Priligy Propecia Vendo

énxD

(énxD, 2011.02.20 20:50)

ezt te csin gabi???:O:O:

énxD

(énxD, 2011.02.20 20:50)

te csin gabi:O:O

énxD

(énxD, 2011.02.20 20:49)

ezt te csin gabi?????:O:O:O:O

énxD

(énxD, 2011.02.20 20:48)

ezt te csin gabi??,szandi